vrijdag 22 augustus 2008

In een land hier ver vandaan...

In een land hier ver vandaan... liggen koningen begraven in piramides, staat een paleis van wit marmer en vind je een eiland vol vreemde beelden. Na het succesvolle boek Lang geleden... verschijnt er nu een nieuwe, kleurrijk geïllustreerde voorleesbundel van Arend van Dam en Alex de Wolf, ditmaal met verhalen over vijftig plekken die de wereld zo bijzonder maken. Het boek bevat verhalen over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals de piramide van Cheops en Machu Picchu, maar ook over volkeren van toen en nu, zoals de Grieken en de Romeinen, de Maori's en de Aboriginals. Voor de nieuwsgierige lezer is achter in het boek een wereldkaart opgenomen, waarop alle plekken staan die in de verhalen zijn beschreven.

Op vrijdag 29 augustus a.s. bent u om 14.00 uur van harte welkom
in de Amsterdamse Kinderboekwinkel om de verschijning van dit prachtige boek te vieren!

Arend van Dam en Alex de Wolf zijn hierbij aanwezig en gaan voorlezen, illustreren en vertellen over In een land hier ver vandaan... Zij zullen het eerste exemplaar van het boek uitreiken aan de leerlingen van groep 6 van de Burghtschool te Amsterdam ten behoeve van de schoolbibliotheek. De kinderen doen met Arend een 'bizondans' en gaan aboriginals tekenen in zand.

De Amsterdamse Kinderboekwinkel
Rozengracht 34, Amsterdam
Tel. 020 6224761

1 opmerking:

Anoniem zei

ik vind het een leuk boek.want je hoort verhalen die echt gebeurt zijn en die bestaan.verhalen van andere landen hoor je niet vaak en dat is leuk dat je dit in het boek in een land hier ver vandaan hoort.